Jelentkezés 1. évfolyamra

"A legfontosabb cél, hogy szeressen iskolába járni." 
Dobrovitzky Katalin gondolatait is olvashatjátok ebben a cikkben: Iskolát vagy tanítót válassz?

 

2024-25-ös tanévben 1. évfolyamra jelentkezők figyelmébe:

Tervezett időpontok:

  • Információs délután érdeklődő szülőknek: 2023. november 7. 
  • Nyílt nap szülőknek: 2024.  február 21. A részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap néhány nappal az esemény előtt lesz elérhető itt a jelentkezési felületen. A következő tanév első évfolyamára jelentkezőknek e-mail-ben is elküldjük a linket. Tervezett program  Regisztráció itt - az űrlap 2024. 02. 20. kedd 16.00 óráig elérhető.

 Felvételi folyamat lépései:

  • Jelentkezési lap és egyéb dokumentumok feltöltése. A hiánytalan dokumentáció feltétele a további eseményeken való részvételnek.
  • Jom sisi játékdélután - a nagyobb elemis gyerekek társasjátékokkal és játékos feladatokkal várják a jelentkezőket. Ezen az eseményen szülői kísérettel vesznek részt a gyerekek a megadott időpontok közül egy alkalommal. Regisztráció a jelentkezési lapon. (Korábban beküldött jelentkezési lapon is van rá lehetőség.) Időpont foglalásakor kérjük az összes szükséges dokumentum feltöltését.

    Időpontok: 2024. január 12. péntek, 2024. február 16. péntek, 2024.. március 1. péntek

  • “0”-os játszóház - 2024. március 3. délelőtt - A program célja, hogy megismerkedjünk a gyerekekkel és szüleikkel. A gyerekek tanítóink által vezetett kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt, ahol játékos, rajzos, mozgásos feladatokat végeznek. A pedagógusok tapasztalatokat szerezhetnek a későbbi osztályok kialakításához. Ezzel párhuzamosan a szülőket beszélgetésre várják az iskola vezetői és néhány pedagógusa.

Végső jelentkezési határidő: 2024. február 23. - Teljes dokumentációval

Csak a határidőig hiánytalanul beküldött felvételi dokumentumokat tudjuk figyelembe venni a tavaszi felvételi folyamatban, a később érkező vagy hiányos jelentkezések a szabad helyek függvényében a nyári pótfelvételin vesznek részt.

Az első évfolyamra jelentkezők szüleitől az alábbi űrlapok kitöltését kérjük a jelentkezési felületen legkésőbb a jelentkezési határidőig (február 23.).:

  • Motivációs levél  - Miért fontos a családnak, hogy egy zsidó oktatási intézményhez tartozzanak? Családi kötődésüket - kérjük - jelezzék.
  • Szülői kérdőív első osztályba jelentkezőknek (December közepétől elérhető.)
  • Nyilatkozat -  tankötelezettség/iskolaérettség

A felvételi döntésről a körzetes iskolák beiratkozási időpontjai előtt tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Bővebb információk a honlapon:

Felvétellel kapcsolatos kérdéseket a felveteli@lauder.hu címen várjuk.