Jelentkezési lap kitöltése
Motivációs levél
Kérdőív elsősöknek
Tanulói adatbekérő

Jelentkezés az elemi tagozat első osztályába

"A legfontosabb cél, hogy szeressen iskolába járni."
Dobrovitzky Katalinnak, elemi tagozatunk igazgatójának gondolatait is olvashatjátok ebben a cikkben: Iskolát vagy tanítót válassz?

2019. november 5-én és 2020. február 26-án nyílt napot tartunk.

Ezeken a napokon az első évfolyam iránt érdeklődő szülők betekinthetnek az iskola életébe. Órákat látogathatnak, beszélgethetnek a vezetőséggel, találkozhatnak gyerekekkel és pedagógusokkal. A közös tájékoztatón hallhatnak az iskola koncepciójáról, működési elveiről és gyakorlatáról.

A nyílt nap célja, hogy a családok minél komplexebb benyomást és ismeretet szerezzenek iskolánkról, eldönthessék, hogy tudnak-e azonosulni pedagógiai céljainkkal, gyermekük és a maguk számára kívánatosnak tartják-e az itteni életet.

A nyílt napokra néhány nappal korábban lehet regisztrálni. A pontos dátumot a nyílt napok előtt kb. 3 héttel kiírjuk honlapunkra.
Jelentkezés nyílt napra

Ha szeretne jelentkezni az iskolánkba, kérjük, hogy regisztráljon, és töltse ki online jelentkezési lapunkat: Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2020. február 28.

Annak kölcsönös eldöntésére, hogy a szülő és az iskola tud-e együttműködni, a játszóház után kerül sor. A játszóház részleteiről email-ben értesítjük a jelentkezőket.

A játszóház időpontja: 2020. március 8. vasárnap

A délelőtt célja, hogy megismerkedjünk a gyerekekkel és szüleikkel.

A gyerekek tanítóink által vezetett kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt, ahol játékos, rajzos, mozgásos feladatokat végeznek. A pedagógusok tapasztalatokat szerezhetnek a későbbi osztályok kialakításához.

Ezzel párhuzamosan a szülőket beszélgetésre várják az iskola vezetői és néhány pedagógusa.

A felvételi döntésről a körzetes iskolák beiratkozási időpontjai előtt tájékoztatjuk a jelentkezőket.