Jelentkezési lap kitöltése
Motivációs levél
Kérdőív elsősöknek
Tanulói adatbekérő

Jelentkezés az elemi tagozat első évfolyamára

"A legfontosabb cél, hogy szeressen iskolába járni." Dobrovitzky Katalin gondolatait is olvashatjátok ebben a cikkben: Iskolát vagy tanítót válassz?

Tervezett időpontok:

Őszi nyílt nap: 2021. november 9.

Következő nyílt nap: 2022. február 23. A részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap az esemény előtt kb. egy héttel lesz elérhető.

Jom sisi játékdélutánok: január 7. és 28.

"0"-os játszóház t: 2022. március 6. vasárnap

A jelentkezési határidő: 2022. február 24. - Teljes dokumentációval 

Csak a határidőig hiánytalanul beküldött felvételi dokumentumokat tudjuk figyelembe venni a tavaszi felvételi folyamatban, a később érkező vagy hiányos jelentkezések a szabad helyek függvényében a nyári pótfelvételin vesznek részt.

 

Az első évfolyamra jelentkezők szüleitől az alábbi űrlapok kitöltését kérjük  a jelentkezési felületen a jelentkezési határidőig (február 24.).:

  • Jelentkezési lap 
  • Motivációs levél (Miért fontos a családnak, hogy egy zsidó oktatási intézményhez tartozzanak? Amennyiben van családi kötődésük, kérjük, jelezzék.)
  • Szülői kérdőív első osztályba jelentkezőknek (Kb. egy hónappal a játszóház időpontja előtt tesszük elérhetővé.)
  • Nyilatkozat -  tankötelezettség/iskolaérettség 

 

Ha a vírushelyzet miatt bármilyen  központi korlátozás lép életbe, a találkozások időpontjai módosulhatnak, illetve szükség esetén más formában szervezzük meg a nyílt napot, ill. a "0"-os játszóházat.

Igyekszünk tervezhetővé és kiszámíthatóvá tenni a folyamatot, de ez, a jelenlegi helyzetben nem csak rajtunk múlik. Köszönjük mindenkinek az együttműködést.

Felvétellel kapcsolatos kérdéseket a felveteli@lauder.hu címen várjuk.